Welkom in ons extended stay appartement

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke thuisbasis terwijl u voor zaken reist, een langere vakantie of gewoon een verandering van omgeving nodig heeft, ons appartement biedt alle comfort en gemakken die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf.

Ons appartement is volledig gemeubileerd en uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een volledig uitgeruste keuken, comfortabele woonkamer, ruime slaapkamer en een badkamer met alle nodige voorzieningen. Het appartement is ook uitgerust met snelle Wi-Fi, televisie en airconditioning om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Ons appartement is gelegen in een rustige buurt met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, waardoor u gemakkelijk naar alle delen van de stad kunt reizen. Het is ook gunstig gelegen nabij supermarkten, restaurants en andere voorzieningen die u nodig heeft tijdens uw verblijf.

Bovendien bieden we regelmatige schoonmaak- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo comfortabel en stressvrij mogelijk verloopt.

 

Appartement

150 m²

Of u nu voor een korte of lange periode bij ons verblijft, wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt en geniet van uw verblijf in ons extended stay appartement. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw verblijf bij ons te boeken!

Onze eerste gast in het appartement was niet minder dan mevrouw Amal Clooney.
Klik hier

Boek dit appartement