Tafel Boeken
restaurant

Tafel Boeken
brasserie

Welkom bij Restaurant Damier

Bij ons bereiden we gerechten met pure ingrediënten, spontaniteit en enthousiasme met als focus de smaak. Daarbij zijn wij steeds op zoek naar lekkere regionale producten, waarbij we de mooie smaken van de rest van de wereld combineren. We serveren een verrukkelijke 3 gangen marktmenu aan € 38,00 van dinsdag t.e.m. zaterdagmiddag. daarnaast kan u steeds à la carte eten met wekelijks nieuwe suggesties.

Ontdek nu onze heerlijke wildgerechten op onze menukaart.

Onze chefs brengen met passie elke dag  pure en natuurlijke  gerechten brengt, dit in een ontspannen ambiance en een gezellig kader van ons restaurant en terras.

Samen met onze sommelier, die met passie en kennis van zaken  zorgt voor een mooie selectie wijnen  per glas en per fles,  creëren ze gerechten met gevarieerde texturen en gedoseerde smaken.

Openingsuren:

Dinsdag - Zaterdag

Lunch 12h00 - 14h00

Diner 19h00 - 21h00

 

 

Welkom bij Brasserie Damier

Brasserie Damier is een gezellige, Parijse bistro waar u 7 op 7 terecht kan voor de klassieke bistrokeuken, zowel à la carte als menu. Jong en oud zijn welkom.
U kan steeds terecht op ons terras met uitzicht op de Grote Markt.

De chef creëert klassieke gerechten naar zijn gevoel met een moderne toets.
We serveren een uitgebreide wijnkaart per glas, zowel de Franse klassiekers als de wereldwijnen.
Ruime keuze koffie en thee.

Openingsuren keuken:

Lunch 12h00 - 14h00

Diner 18h00 - 21h00

Tijdens uw lunch kan u gebruikmaken van onze gratis parking in de Jan Persijnstraat.

Reservaties: 056 22 15 47 of www.hoteldamier.be. Bij mooi weer reserveer een tafel op ons binnenterras.

Menukaart Brasserie-Restaurant (10).pdf

Weeklunch: van dinsdag tem zaterdagmiddag

11 november - 16 november

WITLOOF
pancetta, Vlaskaas
***
FILET VAN KALF
knolselder, paddenstoel en truffeljus

OF

ZEEBARBEEL
 savooikool, mosterdmousseline

***
PARFAIT VAN GRAND MARNIER
structuur van sinaas

EN/OF

ASSORTIMENT GERAFFINEERDE KAZEN

door Kaasmeester Callebaut (Supplement € 10.00)

Marktmenu 2 gangen (voorgerecht & hoofdgerecht) € 32.00
Marktmenu 3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert) € 38.00

 

18 november – 23 november

CANNELLONI GEDROOGDE EVERZWIJNHAM
butternut en enokichampignons
***
PLADIJSFILET
pastinaak en beukenzwam

OF

STOOFPOTJE VAN HERT
winterse garnituur en amandelkroket

***
FANTASIE
chocolade

En/Of
 

ASSORTIMENT GERAFFINEERDE KAZEN
door Kaasmeester Callebaut (Supplement € 10.00)

Marktmenu 2 gangen (voorgerecht & hoofdgerecht) € 32.00
Marktmenu 3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert) € 38.00
 

 

25 november – 30 november

SOEP
witloof, gedroogde ham en sint-jacobsvruchten
***

ROGGEVLEUGEL ‘OP WIJZE VAN DE MOLENAAR’
spinazie en aardappelmousseline

OF

OSSO BUCCO MILANESE
Griekse pasta

***
PAIN DE GÊNES
rode vruchten en pistache-ijs

En/Of
 

ASSORTIMENT GERAFFINEERDE KAZEN
door Kaasmeester Callebaut (Supplement € 10.00)

Marktmenu 2 gangen (voorgerecht & hoofdgerecht) € 32.00
Marktmenu 3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert) € 38.00

 

 

Menu kaart & Wijnkaart

Geniet van al het lekkers dat onze chef voor u bereidt.

Ontdek de verschillende continenten via onze uitgebreide wijnkaart. Naast de erg gewaardeerde klassiekers, vindt u er een ruim assortiment wijnen per glas.

Onze sommelier helpt u graag!

wijnkaart 2019.pdf Menukaart Brasserie-Restaurant (10).pdf

Parking info

 

Private parking aan het hotel.
Bij gebruik van de parking tijdens overnachting: €15,00/dag, inrit via Jan Persijnstraat.
's Middags gratis voor restaurant- en brasseriegasten.
U kan de parking bereiken voor u incheckt.
Bekijk de locatie