Tafel Boeken
restaurant

Tafel Boeken
brasserie

Speciaal - Charmant - Apart

Welkom in hotel Damier te Kortrijk. Wij stellen graag restaurant Damier voor en willen u ons verhaal vertellen.
Kom binnen en laat u inspireren.
We zijn verheugd u als onze gasten te mogen verwelkomen.

Het restaurant

Ons restaurant is uitnodigend, brengt smakelijke gerechten en is soms heel verrassend! Onze borden zijn rond.
Wij koken niet voor de sterren of voor punten maar met het hart en zonder pretentie.

Lees meer

'Taste the ocean' menu

Juni @ hotel Damier is de maand van de primeurs.  U kunt vanaf 10 juni, telkens op vrijdag en zaterdag in juni bij ons terecht voor een exclusief menu, enkel met seizoenverse topprimeurs.

Hapje van de chef
-
Degustatie van Zeeuwse oesters
Zure room - prei
-

Nieuwe Hollandse maatjes
Appel – selder – fijne boontjes - radijs
-

Lauw babykreeftje
Rozemarijnaardappelen – coulis van waterkers – spitskool -  mango
-

Citroentaartje met bosbessen

Prijs : 60,00 € per persoon

Aangepast drankenforfait (glas champagne “Ruinart” of Copperhead Gin & 2 glazen wijn) : 30,00 € per persoon

Bij elke reservering voor dit menu, neem je ook nog een leuke attentie mee naar huis.

Menu enkel verkrijgbaar op reservatie. 

Voor reserveringen: 056/22.15.47 of info@hoteldamier.be

Menu

Menu du chef

Hapje van de chef
Duo van langoustines  ‘tartaar & bouillon’
-
Filet van tarbot - kokkels - groene asperges - zeekraal - tomaat - kruidenpuree       
-
Gemarineerde aardbeien - witte chocolade - vanille-ijs
(*) Tussengerecht
Asperges ’Inspiratie van de dag’

En/Of
ASSORTIMENT GEAFFINEERDE KAZEN
door Kaasmeester Callebaut (Supplement € 10.00)
3 gangen -  € 55,00
4 gangen -  € 65,00

Menu Damier 

Hapje van de chef
Garnalencockail ’Old School’ - Oostendse garnalen
of
Vitello 'Damier' - tartaar van tonijn - kalfsmayo - appelkapper - parmezaan
-
Slibtongetjes ’Meunière’ - frietjes
of
Filet mignon 'Irish Angus' - kropsla - frietjes
-
Aardbeien natuur - vers opgeklopte room
3 gangen -  € 60,00

Menu 2022.pdf

Nieuwe suggesties

  • Babykreeftje belle-vue € 25,00
  • Maatjes - selderappel & groene boontjes € 15,00 
  • Lamskroontje - persillade, rozemarijn & spitskool € 36,00
  • Côte à l'os - frietjes - salade € 39,00
  • Coupe aardbei € 10,00 

Menu-& wijnkaart

Geniet van al het lekkers dat onze chef voor u bereidt.

Ontdek de verschillende continenten via onze uitgebreide wijnkaart. Naast de erg gewaardeerde klassiekers, vindt u er een ruim assortiment wijnen per glas.

Onze sommelier helpt u graag.

Wijnkaart Carte des vins Wine list.pdf Menu 2022.pdf

De Brasserie

Brasserie Damier is een gezellige, Parijse bistro waar u terecht kan voor de klassieke bistrokeuken, zowel à la carte als menu. Jong en oud zijn welkom.
U kan heerlijk genieten van ons terras op de Grote Markt.
Reservatie aangeraden.

Menu 2022.pdf Lees meer

Feestzalen

Organiseer een onvergetelijk evenement in een sfeervol kader. Onze feestzalen 'Gulden Sporen' en 'Vlasschaerd' zijn de perfecte locaties voor uw huwelijksfeest, babyborrel, bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag, communiefeest, rouwmaaltijd enz...

Lees meer

Rouwmaaltijden

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis dat veel emotie en verdriet teweegbrengt. 

Hotel Damier kan U verschillende formules aanbieden , afhankelijk van uw budget en het aantal personen.

Voorstel rouwmaaltijd Hotel Damier.pdf Lees meer

Openingsuren

 

 
 

 


 

Vacatures

Chef-kok
Sous-chef

Kelner
Barman Sprezza
Front office medewerker part time

Interesse? Stuur uw cv met foto naar gm@hoteldamier.be, ter attentie van mevr. Catherine Debal.

Vacature kelner 2.pdf vacature sous chef.pdf barman sprezza Kortrijk.pdf part time vacature front office medewerker.pdf chef kok full time 2022.pdf

Parking info

 

Gratis ruime parking voor gasten restaurant en brasserie, inrit Jan Persijnstraat.

Bekijk de locatie