Tafel Boeken
restaurant

Tafel Boeken
brasserie

Welkom bij Restaurant Damier

Bij ons bereiden we gerechten met pure ingrediënten, spontaniteit en enthousiasme met als focus de smaak. Daarbij zijn wij steeds op zoek naar lekkere regionale producten, waarbij we de mooie smaken van de rest van de wereld combineren.

 


Het restaurant scoorde dit jaar 13/20 in de Gault & Millau.

 

Restaurant Damier

Onze chef heeft de leiding over een jong team die met passie elke dag  pure en natuurlijke  gerechten brengt, dit in een ontspannen ambiance en een gezellig kader van ons restaurant en terras.

Samen met onze sommelier, die met passie en kennis van zaken  zorgt voor een mooie selectie wijnen  per glas en per fles,  creëren ze gerechten met gevarieerde texturen en gedoseerde smaken.

 

 

Restaurant

Gezellig tafelen in een mooi kader? Dat is restaurant Damier!

U kan bij ons terecht van dinsdag tem zaterdag vanaf 19u00 voor uw diner.

Voor groepen vanaf 10 personen creëren wij graag een aangepast menu. Prijzen vanaf € 38,00 per persoon. Voor meer informatie gelieve ons te contacteren. +32 56 22 15 47 of info@hoteldamier.be.

Wij bieden een uitgebreide wijnkaart aan met traditionele wijnen. Daarnaast serveren we exquise wijnen, die steeds per glas verkrijgbaar zijn.

 

Menukaart restaurant NL(9).pdf

Menu

De chef creëert klassieke gerechten naar zijn gevoel met een moderne toets.

Een ruime keuze aan dessert wordt aangevuld met een assortiment koffies en thees.

 

Reservatie online mogelijk. Bij mooi weer reserveer een tafel op ons binnenterras.

Menukaart restaurant NL(9).pdf

Wijnkaart

Ontdek de verschillende continenten via onze uitgebreide wijnkaart. Naast de erg gewaardeerde klassiekers, vindt u er een ruim assortiment wijnen per glas.

Samen met kleine, lokale handelaren, die rechtstreeks in contact staan met de wijnboeren, proberen wij telkens opnieuw een mooie, gebalanceerde wijnkaart naar voor te brengen.

Onze sommelier helpt u graag!

Parking info

 

Private parking aan het hotel.
€15,00/dag, inrit via Jan Persijnstraat.
's middags gratis voor brasseriegasten.
Bekijk de locatie