Legendary charm with a personal touch

Reserveer

Selecteer de data van uw verblijf,
om onze beste tarieven en beschikbaarheid te controleren
Bekijk de beschikbaarheid
Aankomst
Vertrek
Promotiecode
beveiligd online boekingssysteem
Geen extra reserveringskosten,
BESTE PRIJS GARANTIE

Eeuwfeest

 | Hotel Damier Kortrijk | Eeuwfeest

In 2014 zal het 100 jaar geleden zijn dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak. WO I heeft in alle hevigheid gewoed in een deel van de provincie West-Vlaanderen. Deze oorlog heeft aan miljoenen mensen het leven gekost en heeft een blijvende stempel gedrukt op het landschap van de Westhoek. Het project ‘100 jaar Groote Oorlog’ werd opgezet om deze vreselijke gebeurtenissen op een passende wijze te herdenken

 

In de periode 2014-2018 zal je in de provincie West-Vlaanderen heel wat evenementen rond het thema 100 jaar WO I kunnen bijwonen. Westtoer en de provincie stellen samen een artistiek en gevarieerd programma samen onder de noemer GoneWest.

 

Hotel Damier, het oudste hotel van België, is de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan deze historische streek. Kortrijk is centraal gelegen, op 30 minuten van Ieper en omstreken alsook het noorden van Frankrijk. Wilt u de streek bezoeken en wenst u meer informatie, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze receptie. Via onderstaande website vindt al tal van activiteiten terug.

http://www.flandersfields.be/en/project