Legendary charm with a personal touch

Reservation

Please select the dates of your stay
to check our best Rates & Availability
view general availability
Arrival
Departure
Promo code
secured booking engine
NO EXTRA COSTS PER BOOKING,
DIRECT BOOKING, BEST RATES

Reviews

» Sign the Guestbook

Marcel Le Moine  |  27/01/2016

Het was de eerste keer dat ik bij jullie logeerde maar het zal niet de laatste zijn. Meestal logeer ik in Parkhotel. Ik vind het gans hotel heel "stylish", het personeel is zeer attent. Wat bijzonder leuk is is de ontbijtruimte en vooral de muziek. In 99 % van de hotels is het s morgens min of meer een kerkhofstemming. Door de muziek is er een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Ik kijk met ongeduld uit naar de volgende maal en ook de kennismaking met het restaurant.

Chris Verslype  |  27/01/2016

Aangenaam hotel; diner voortreffelijk, vriendelijk onthaal.

Rudy Gunst  |  13/01/2016

Over Hotel Damier valt werkelijk niets negatiefs te vertellen: kamers, maaltijden, bediening, dit is de top die je kan tegenkomen. We waren met een groep van 17 personen om de 80ste verjaardag van mijn vader te vieren. De leeftijd binnen de groep varieerde van 24 tot 82 jaar, maar Hotel damier is tijdloos! Zowel ouderen als jongeren kunnen de klasse appreciëren. Samen met de overnachting hebben we ook een feestmaal genoten in het hotel. De chef heft iedereen verrast met creatieve én bijzonder smakelijke gerechten. Opvallend hierbij was ook de zorg die werd besteed aan de vegetarische gerechten. Niet zoals meestal enkel wokroenten en pasta samen brengen, maar origineel en zeer lekker. Uitstekende bediening vanaf de eerste contacten via mail tot en met de afrekening. Bij aankomst op zaterdag rond 15u was de kamerindeling perfect geregeld en de sleutels lagen op naam klaar. Onthaal en bediening tijdens de maaltijd werkelijk super en foutloos, mét een leuke attentie voor het feestvarkentje. Na de maaltijd mochten we zolang we wilden iets blijven drinken in de bar van het hotel, ook al was deze ’officieel’ al gesloten. De bediening bleef tot in de vroege uurtjes perfect en we kregen geen enkele keer het gevoel dat we moesten gaan slapen (vandaar misschien dat we bleven zitten). Ontbijt: 10/10. Ruim genoeg en voldoende keuze, bovendien had de receptie geregeld dat onze groep gereserveerde tafels had zodat we konden samen zitten. Na het ontbijt werd onze bagage in een afgesloten kamertje gestockeerd. Het verblijf in Hotel Damier was voor iedereen een hoogtepunt, klasse gehuld in opperste vriendelijkheid waardoor de 80ste verjaardag van mijn vader een onvergetelijk weekend is geworden!!!

Nand Wauters  |  29/12/2015

Personeel & Gastvrijheid TOP ??????????in een rustieke Hotel , warme, gezellige locatie & ontbijt Bedankt ! (20-21/12 2015) Nand (Mechelen)

42 Reviews: Previous | Next